donderdag 15 oktober 2015

Project WO

Dit zijn foto's waar we werken aan het project. Klik op onderstaande tekening om de foto's te bekijken.

Foto's project

We gaan jullie vertellen wat we vinden van ons project. Wij vinden het heel tof dat we muziek mochten opzetten. We gaan vaak op onze computer en zo weten we meer over ons project. We knutselen, schilderen, knippen, plakken…We beleven alles samen en dat is het leukste.

Knutselen in het auxilium was heel leuk. We maakten het vrijheidsbeeld, een collage met foto’s, een wereldbol van gips…  Het is super leuk want iedereen werkt goed samen.
We gaan zelfs een monument nabouwen met kippengaas. Tijdens de presentatie doen we een quiz met de ouders. Wie weet krijgt de winnaar wel een prijs…

We hebben foto’s van ons in ons land gemaakt!  We moeten het monument nog verven en dan zijn we daar ook mee klaar. Op een canvasdoek hebben we de vlag van ons land geschilderd en we maken met papier ook allerlei vlaggen.

Voor onze presentatie gaan we allemaal lekker eten maken, mmmmm… Het is fijn werken en we hadden nooit gedacht dat het eten zo lekker was. Wij vonden het super leuk om aan ons project te werken met onze groep.

We moeten dus nog veel doen… Maar het gaat wel lukken door de goede samenwerking.
Het is precies dat je een wereldreis maakt, het is wel hard werken, maar als je er aan zit te werken, dan zeg je tegen jezelf dat het moet klaar zijn. Je moet veel in boeken en op internet zijn. Ik heb nog nooit zo veel op de computer gezeten. Het is ook leuk omdat we een super leuke juf hebben. Tot slot het is mega gigantisch, super cool en vette pret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten