maandag 23 maart 2015

Hallo daar in Wemmel en omstreken.

Hier volgt het derde dagverslag vanuit Valmeinier.

Gisteravond, tijdens het eten, werden de prijzen voor de best opgeruimde kamers van het hotel uitgereikt. Per verdieping was er één winnende kamer die een stuk chocolade mocht delen. Natuurlijk is Sint-Jozef met 2 prijzen gaan lopen : op de tweede verdieping waren het Arnaud, Mathias, Diren en Luka. Een etage hoger was het de meisjeskamer van Elona, Jolien V.L. en Lauriane. Een dikke proficiat aan deze klasgenoten !!!

Na het avondmaal hadden we de activiteit met de moni’s : het Swingpaleis. We kregen verschillende opdrachten in verband met liedjes. Voor de meesten was het een leuke activiteit, maar sommigen waren zo teleurgesteld door het resultaat van de bekerfinale tussen Club en Anderlecht, dat ze plots niet meer konden zingen …

Vanmorgen stonden we enthousiast op, want na het ontbijt kwam de 2de skiles er aan. De beginnende skiërs zijn intussen zo goed vooruitgegaan, dat ze morgen al een echte skilift gaan nemen. De gevorderden zijn voor het eerst naar Valloire gaan skiën. Iedereen moest zich goed insmeren, want de zon was alweer van de partij.

’s Middags konden we smullen van pizza of balletjes in tomatensaus.

Na de siësta stond het grote monitorenspel op het programma. We speelden het samen met de kinderen van Duinenkind en De Droomballon. Alle opdrachten gingen rond ons sneeuwklasthema ‘Superhelden’ en goed samenwerken was heel belangrijk.

Zo, dat was het voor vandaag. Onze eerste brieven en kaartjes zijn deze morgen met de post vertrokken. Jullie krijgen ze dus één van de volgende dagen zeker in de bus.


Verslag van  Warre, Laurens, Wout, Victor, Arthur C., Jarno, Andreas en Arthur V.

Voor de nieuwe reeks foto's (alsook de vorige) te bekijken kan je klikken op de afbeelding hieronder:




8 opmerkingen:

  1. Wow, we worden verwend met zoveel foto's en zo'n leuk verslag elke dag! En zo te zien worden jullie ook goed verwend :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ween heel leuk foto's .Alvast bedankt aan alle juffen en meester voor al het leuk gebeuren!!! Dikke zoen aan mijn lieveling Samia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben het daar duidelijk goed getroffen hé : genoeg sneeuw, zon en blauwe lucht, eten dat jullie allemaal wel lusten, sneeuwglijden, spelletjes en zingen ....
    Aan jullie stralende gezichtjes te zien, beleven jullie daar zalige dagen ! ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zon, sneeuw, fun, pizza, croque monsieur, balletjes in tomatensaus.... hebben jullie wel zin om nog naar school te gaan na dit avontuur? Kusjes uit Wemmel, mama Inge, papa Steven, Tiger en Lucifer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij zijn weer super blij met het verslag en de foto's van de dag !
    Proficiat aan de gelukkige winnaars van de propere kamers ! En aan diegenen die niet gewonnen hebben ook proficiat :)
    Groetjes van Natalie en Rik en natuurlijk ook Mirte en doe groetjes aan mijn aller
    aller allerliefste zus Jolien XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wablieft! Best opgeruimde kamer!?! Is dat geen vergissing??? Dat belooft in ieder geval voor thuis! Doe zo verder jongens!!!
    Groetjes! Mama Sylvia en papa Stef

    BeantwoordenVerwijderen