zaterdag 21 maart 2015



Druk op de afbeelding om de eerste foto's te bekijken!!!


Beste ouders,

Ja hoor, jullie krijgen al een eerste verslagje doorgestuurd.

Onze reis begon niet te best. De bus liep een vertraging van één uur op doordat er een wegomleiding was. We hadden ook nog twee tussenstoppen, de eerste in Namen, de tweede (lange) in Luxemburg. Natuurlijk gingen we ook eens naar het toilet. Daarna moesten we wel gaan rusten. Het was middernacht, iedereen moest zijn ogen nu wel sluiten en slapen. Het slapen in de bus was niet zo makkelijk, maar het is bij sommigen toch gelukt om nog tot 6 uur te blijven slapen. 

Gelukkig waren er geen zieke kinderen bij ons (Sint-Jozef) op de bus, maar we waren wel allemaal blij eens de haarspeldbochten achter de rug waren. 

We kwamen aan vol spanning en sleurden meteen de valiezen naar de kamers. Toen gingen we ontbijten maar wat een pech hadden we. Nu stond er ook al een file aan het ontbijtbuffet.

We hebben ons skimateriaal gepast en zijn ook al een kijkje gaan nemen op onze skipistes. Er lag nog net voldoende sneeuw en dus hebben we meester Pieter en de moni's maar bekogeld. Gelukkig is het intussen wat beginnen bij sneeuwen. Er ligt  al een mooi vers laagje op de daken en de auto's. 

Straks spelen we als avondactiviteit Pictionary en Weerwolven.

Verslag van: Line, Jolien Vdv, Alexandra, Sebastien, Thomas, Jiro, Burak, Andi, Yusuf


8 opmerkingen:

  1. Fantastisch om zo snel al zo veel foto's te zien !
    Dankjulliewel !
    Maak er een onvergetelijke week van !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super foto 's dankjullie groot kus samia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw. Leuk al zo snel een verslagje en foto's te vinden op de blog. De blije gezichtjes doen vermoeden dat ze er allemaal zin in hebben. Geniet er daar samen maar van!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor de foto's en het verslag op de blog want dat is echt S U P E R !!!!
    Het ziet er fantastisch uit !!! Ook de kamers zien er heel leuk en gezellig uit !!
    Geniet van het skiën morgen maar eerst en vooral van een goede nachtrust in een goed bed ! Slaap wel en een dikke knuffel aan iedereen maar in het bijzonder aan mijn liefste Jolien VL
    X Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk verslagje Line en co.
    Het is fijn om te lezen dat de reis goed verliep, ondanks de haarspeldbochten.
    Ik kijk er naar uit om meer te lezen en nog veel sneeuwfoto's te zien!
    Groetjes van Geerke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beste sneeuwklassers. Super fijn om zo snel uitgebreid nieuws te krijgen en natuurlijk ook een set prachtige foto's. Het is alsof we bij jullie waren. Maar gelukkig zitten we veilig op sneeuwbalvrije afstand -:). Vandaag de grooooote dag - echt skiën op verse sneeuw? Met voldoende nachtrust (in een echt bed) en goed gevulde buikjes wordt dat vast een super toffe ervaring. We kijken uit naar jullie volgende verslag. GENIETEN maar! Dikke kus uit Wemmel. Mama Inge, papa Steven en miaaauuuuw Tiger en Lucifer.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dank je wel, wat een mooi en uitgebreid verslag van de eerste nacht en dag! Het ziet er daar weer dik in orde uit, veel sneeuwplezier! ❄️

    BeantwoordenVerwijderen